Acasa > Utile> Masa bucatarie extensibila

Masa bucatarie extensibila

Una din cele mai importante piese de mobilier este masa extensibila. In afara de faptul ca aceasta trebuie sa fie trabila, rezistenta si confortabila, masa trebuie sa aiba o serie de caracteristici cum este versatilitatea legata de dimensiuni. O masa extensibila reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care primesc foarte des musafiri dar spatiul din casa nu este indeajuns de mare pentur o masa fixa de dimensiuni foarte mari.

Masa bucatarie extensibila - sfaturi utile

Mesele extensibile sunt foarte practice si se pot transforma atunci cand este nevoie pentru ca toti oamenii sa incapa si pentru a putea evita situatiile unde acestia stau inghesuiti sau in pozitii incomode. Acestea sunt concepute pe laterale sau cu partea centrala mobila astfel incat dimensiunea mesei sa se mareasca cu pana la 90 cm in plus.

Indiferent ca vrei sa inlocuiesti masa veche sau sa te muti intr-o noua casa si ai nevoie de o masa, ghidul acesta te ajuta sa alegi cea mai buna masa extensibila pentur bucataria sau livingul tau.

Atunci cand te decizi sa cumperi o masa extensibila este important sa masori zona unde planuiesti sa pui masa si scaunele pentru ca vei vrea sa fii sigur ca este suficient spatiu in incapere atat pentur masa si pentru scuane cat si pentru a te putea misca lejer in jurul mesei. In momentul in care cumperi o masa extensibila, masuratorile pentru spatiu trebuie sa fie facute prin raportare la dimensiunea pe care masa o are in momentul in care aceasta este intinsa complet. Va trebui sa lasi suficient loc pentru a scoate scaunele usor si pentru ca toti sa se miste in jurul sau usor.

Mesele extensibile sunt disponibile intr-o gama variata de stiluri si de marimi si pentru ca aceasta este o investitie mare in general pe care o vei face cel mai probabil doar o data este important sa iei o decizie buna si informata. Trebuie si este bine sa te documentezi inainte de a cumpara o masa extensibila.
Newsletter