Acasa > Servicii

Servicii

1.Consiliere de specialitate

Casa este universul vostru, locul in care creezi cele mai frumoase amintiri alaturi de cei dragi. Asa ca iti doresti ca aceasta sa reflecte personalitatea voastra, ca familie, dar, in acelasi timp, sa integreze functionalitatile de care aveti nevoie. Iar noi suntem aici sa aducem Deco in Casa ta. Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniu, care inteleg atat clientii si nevoile lor, cat si faptul ca, mai presus de un produs sau un serviciu de calitate, un client cauta si inspiratie, viziune si consultanta.
Mai concret, echipa noastra iti ofera consiliere profesionista, cu simt de raspundere fata de timpul, bugetul si preferintele tale.

2.Proiectare

Ideea casei ideala a fost conturata impreuna cu echipa noastra sau cu alti profesionisti din domeniu, iar acum urmeaza etapa de proiectare, in care ne vom implica din nou, pentru ca totul sa prinda forme concrete.
Iti putem oferi urmatoarele servicii, in functie de complexitatea proiectului:

- masuratori ale spatiului
- planuri compartimentare
- planuri mobilare
- planuri tehnice (pardoseala, plafoane, electrice, sanitare)
- propuneri finisaje pardoseala si pereti
- propuneri corpuri de iluminat
- detaliere mobilier
- proiectare 3D.

3.Livrare

Livrarea este gratuita pe raza localitătii Bucuresti si a judetului Ilfov.
In afara acestui perimetru, livrarea se face contra cost,  preturile variind in functie de zona.

4.Montaj

La Deco in Casa suntem preocupati de calitate pana la cel mai mic detaliu.
De aceea, ne asiguram ca montajul mobilierului achizitionat este efectuat la aceleasi standarde de inalta calitate. Astfel, oferim montaj gratuit, cu echipe specializate, pentru toate articolele de mobilier din oferta noastra, comandate de la noi.
Newsletter