Acasa > Utile> Masa bucatarie rotunda

Masa bucatarie rotunda

Masa reprezinta o piesa de rezistenta a unei bucatarii. In jurul mesei se aduna intreaga familie si masa reprezinta de fiecare data un punct focal in dining. Si probabil ca te intrebi ce sa alegi o masa dreptunghiulara sau o masa rotunda. In cazul in care locuiesti intr-un apartament mic sfatul este sa cumperi una rotunda. Iti prezentam avantajele:

O masa patrata sau o masa in forma de dreptunghi are nevoie de foarte mult spatiu si daca ai o camera mica atunci o masa rotunda poate sa te salveze. In plus, blatul unei mese rotunde este folosit in totalitate comparativ cu o masa patrata unde se va pierde ceva mai mult spatiu la colturi in general.

Masa bucatarie rotunda - sfaturi utile

Iar daca faci parte dintre cei carora le place sa isi petreaca foarte mult timp la povesti cu prietenii chiar si dupa ce se termina cina, masa rotunda este perfecta. Si asta pentru ca este mult mai intima si mai prietenoasa tinand cont de gradul de apropiere dintre cei care se afla in jurul sau. Oriunde te asezi vei putea vedea perfect pe toti cei care sunt langa tine. Este deranjant sa te apleci pentru a putea discuta cu cei de langa tine. La o masa rotunda in schimb este de ajuns sa iti rotesti privirea intr-o parte sau in alta si ti-ai gasit rapid interlocutorul.

O masa rotunde de lemn masiv este o alegere buna pentur bucatariile care comunica open space cu livingul.

Un alt avantaj pe care il au mesele rotunde este dat de faptul ca toate preparatele pe care le asezi se afla in mijloc si nu trebuie sa pasezi din mana in mana platoul pana cand ajunge la invitatii din celelalt capat al mesei asa cum se va intampla in cazul meselor rectangulare. Trebuie sa tii cont si de faptul ca o masa care are diametrul de 160 de cm este suficient de mare pentru opt invitati.

 

 
Newsletter