Acasa > Utile> Masa ovala extensibila

Masa ovala extensibila

Daca vrei o masa extensibila pentru living recomandarea noastra este sa te orientezi catre solutii mai practice si mai rezistente care au un aspect care se potriveste cu stilul livingului tau. In general toate mesele extensibile de living sunt mai solude si au un aspect mult mai elegant si mult mai sofisticat comparativ cu mesele de bucatarie. Aspectul unei mese extensibile de linving depinde in general de stilul si aspectul camerei de zi si a pieselor de mobila care deja exista.

Masa ovala extensibila - sfaturi utile

Daca nu ai suficient spatiu dar ocazional ai nevoie de o masa pentru linving iti recomandam mesele extensibile pliante de 6 si 12 persoane. Aceste mese au de obicei doua blaturi pliabile unul de o parte si unul de cealalta a partii centrale. Mesele extensibile pliante sunt practice pentru ca se pot depozita in spatii mici si in momentul in care nu sunt utilizate se pot transporta foarte usor cele mai multe dintre ele avand si roti. Atunci cand blaturile nu sunt lasate si cand masa este pliata, latimea mesei va fi de 24 cm in cazul mesei de 6 persoane si va fi de 50 cm in cazul meselor extensibile pentru 12 persoane.

In functie de marimea pe care o are bucataria ta vei avea de ales intre mai multe tipuri de mese extensibile. Daca nu ai foarte mult spatiu iti recomandam ca pentru bucatarie sa alegi o masa care se poate monta pe perete. Mesele au forma unui raft pe perete si cu o usa care in momentul in care se rabateaza se transforma intr-o masa pentru bucatarie care poate sa gazduiasca 2 sau 3 persoane.

Pentru bucatariile normale si chiar si pentru cele mari iti recomandam o masa extensibila normala pentru 4 sau 6 persoane. Forma, materialul si aspectul din care este fabricata depind de stilul bucatariei si de toate preferintele personale. Indiferent ca iti alegi o masa extensibila de lemn sau din alte combinatii de materiale aceasta trebuie sa fie in armonie cu mobila de bucatarie si cu stilul sau.

 
Newsletter