Acasa > Utile> Masa plianta sufragerie

Masa plianta sufragerie

Cum alegi cea mai buna masa de bucatarie pentru tine din gama larga de stiluri, forme si dimensiuni. Ce masa de bucatarie poate acoperi cel mai bine nevoile pe care le ai si care te ajuta sa optimizezi la maxim spatiul disponibil?

Criteriile care tin de aspect si design sunt foarte importante dar nu sunt cele mai importante. Utilitatea, optimizarea spatiului si posibilitatea de a se extinde, dimensiunile, distanta minima intre locuri si pozitionarea fata de toate piesele de mobilier, rezistenta sun aspectele esentiale la care va trebui sa te gandesti atunci cand vrei sa alegi o masa de bucatarie care sa fie potrivita pentru tine.

Masa plianta sufragerie - sfaturi utile

Inainte de a discuta despre caracteristicile pe care trebuie sa le aveti in vedere pentru a alege cea mai buna masa de bucatarie pentru tine vrem sa iti oferim cateva informatii si recomandari care sa te ajute sa optimizezi si mai bine spatiul pe care il ai in bucatarie si care sa te ghideze in alegerea pe care urmeaza sa o faci.

Suna ciudat insa este foarte eficient. Un mod foarte bun pentru a masura masa si pentru a vedea foarte bine spatiul pe care il ocupa viitoarea masa cu ajutorul cearceafurilor.

Cum? In mod cat mai simplu. Pui un cearsaf in zonele in care vrei sa asezi noua masa de bucatarie apoi incepi se strangi de el pana cand ajunge la dimensiunile pe care vrei sa le aiba masa de bucatarie.

Iti recomandam ca pentru masa de bucatarie sa te gandesti si la tot ceea ce tine de aspect si latura cromatica deoarece lucrurile tind sa se complice atunci cand vrei sa o integrezi in spatiul din bucatarie. Masa ta nu trebuie sa faca nota discordanta cu restul mobilierului si cu accesoriile, si prin urmare trebuie aleasa in consecinta. Poti lua in calcul si ideea de a cumpara o masa extensibila pe comanda.
Newsletter