Acasa > Utile> Masa rotunda bucatarie

Masa rotunda bucatarie

Daca te intrebi de ce ar trebui sa cumperi o masa de bucatarie rotunda iti oferim noi acum toate explicatiile. O masa de bucatarie ar trebui sa fie prietenoasa si o masa de bucatarie rotunda este superlativul in ceea ce ar insemna intimitate si apropiere.

Iti poti imagina micul dejul de dimineata in familie cu toti ai casei stransi pe langa masa rotunda. Chicotesc, isi dau cotate si se mobilizeaza unul pe celalalt. Sau putem vorbi si despre placerea de a bea cafea diminetile de weekend la bucatarie alaturi de jumatatea ta. O masa de bucatarie rotunda proprie impreteneste si uneste oamenii.

Masa rotunda bucatarie - sfaturi utile

Pentru a te bucura se o masa de bucatarie rotunda iti recomandam sa alegi mereu un model sanatos si solid, dar si cat mai stabil cu putinta. O masa rotunda pentur bucatarie nu trebuie sa fie foarte mare astfel incat sa incapa toti membrii familiei si eventual prietenii.

O masa de bucatarie rotunda este perfecta pentru familiile cu copii mici pentur ca vei scapa de tot stresul legat de colturile mesei. Desi pare putin iti spunem ca nu este.

Cand poti alege o astfel de masa de bucatarie? Stabileste dimensiunile in asa fel incat sa ramana si loc in jurul mesei. Marele avantaj este ca in jurul meselor rotunde ai putea sa pui mai multe scaune decat in jurul mesei dreptunghiulare. Unele dintre cele mai bune scaune sunt taburetii. In cazul in care mergi pe varianta scaunelor cu spatar iti recomandam sa le alegi pe cele care pot sa fie stivuite. Vei castiga foarte mult spatiu.

Te poti gandi si la o masa de bucatarie rotunda cu blatul din sticla. Iti va lasa iluzia de spatiu, este fluida si este foarte leeganta. Alege o masa alba si nu vei mai avea probleme cu murdaria. Poti merge si pe variante mai colorate insa avand in vedere ca blatul este mare o solutie optima se vor dovedi culorile pastelate. Exista si varianta de a o cumpara extensibila si o poti lasa pe jumatate pliata dupa care o poti lipi de perete.
Newsletter