Acasa > Utile> Masa rotunda extensibila

Masa rotunda extensibila

Cand este vorba despre mesele de bucatarie, mesele rotunde sunt obiecte decorative foarte utile pentru orice dining sau orice bucatarie. Va invitam astazi sa vedem mai multe dintre cele mai frumoase modele de mese astfel incat sa poti determina care este usa potrivita pentru tine.

Modul in care sunt asezate scaunele la masa rotunda reprezinta pripcipalul avantaj. Nu exista aici notiunea de margini si colturi astfel incat scaunele pot sa se aranjeze frumos in jurul mesei rotunde. De fapt scaunele mici nu au nevoie de foarte multa planificare pentru ca fiecare persoana isi va putea trage scaunul in fata mesei dupa bunul sau plac. O masa rotunda este foarte bine angrenata si ajuta membrii familiei sa converseze si sa interactioneze mult mai mult.

Masa rotunda extensibila - sfaturi utile

Mesele rotunde se potrivesc perfect cu toate tipurile de décor si asta se intampla datorita formei lor rotunde care le ajuta sa se integreze in orice parte din bucatarie, living sua dining. O poti pune chiar si pe un anumit colt al camerei cand nu ai loc suficient pentru mesele patrate sau dreptunghiulare.

Daca esti interesat sa creezi un spatiu sigur si foarte sanatos pentru cei mici atunci tipul acesta de masa este cea mai buna alegere pentru bucatarie datorita lipsei de colturi care pot sa fie periculoase pentru copii. De fapt, mesele rotunde sunt si cele mai sigure din toate tipurile de mese. Modul in care sunt aranjate scaunele iti permite sa ai mereu copiii in siguranta in timpul mesei si poti sa interactionezi mult mai usor cu ei la o masa rotunda.

Un alt avantaj pe care il ofera mesele rotunde este ca pot fi folosite de mai multe persoane decat mesele clasice pentru ca si colturile lor sunt puse in valoare in special atunci cand optezi pentru o masa extensibila. Sunt modele de mese rotunde pentru bucatariile mici care asigura economie de spatiu.

Un alt motiv pentru o astfel de masa este reprezentat de disponibilitatea mare de materiale, designuri si culori. Pentru un aspect modern si elegant poti sa incerci o masa rotunda din sticla.
Newsletter