Acasa > Utile> Mobila bucatarie comanda

Mobila bucatarie comanda

Timpul petrecut in bucatarie poate sa fie o experienta foarte placuta atunci cand mobila de bucatarie este conceputa bine. Avand in vedere si faptul ca durata de viata a bucatariei poate depasi 15 ani in general este esential sa aloci suficient timp pentru configurare si pentru proiectare. De aceea iti oferim mai multe sfaturi utile care sa te ajute sa eficientizezi activitatile si spatiul de depozitare, sa iti transformi spatiul intr-unul ergonomic si confortabil.

Mobila bucatarie comanda - sfaturi utile

De asemenea, este important sa iti proiectezi mobila de bucatarie tinand cont de cele 5 zone de lucru indispensabile si anume zona de provizii, zona de pastrare, zona chiuvetei, zona de lcuru si preparare si zona plitei.

In bucatarie au loc in fiecare zi in medie aproximativ 360 de operatiuni care include apucarea, deplasarea si intinderea. Compartimentarea propusa are la baza ordinea normala a activitatilor si are ca si scop reducerea distantelor si reducerea timpilor morti.

Pentru dreptaci zonele se vor organiza in sensul acelor de ceas si pentru stangaci se dispun invers.

In momentul in care incepi sa iti cauti mobila de bucatarie este foarte bine sa stii ce forma preferi tinand cont de spatiul de care dispui. Desigur, in momentul in care iti realizezi mobila de bucatarie pe comanda constrangerile care sunt legate de forme clasice dispar.

Bucataria in linie de exemplu este potrivita pentru spatiile mici, inguste sau in cazul in care exista doar o persoana care gateste aici. Este recomandat sa folosesti corpuri de perete inalte cu scopul de a maximiza spatiul.

Bucataria cu insula este o alegere pentru spatiile mari si pentru persoanele care gatesc intens. Distanta dintre corpurile liniare si insula ar trebui sa fie de cel putin 120 cm pentru a deschide usor usile si sertarele si de a va misca lejer.

In momentul in care iti faci bucataria la comanda recomandarea noastra este sa te ocupi de tot ce tine de masuratori si sa iei in considerare si ferestrele, pragurile, prizele si tevile.
Newsletter