Acasa > Utile> Modele bucatarii moderne

Modele bucatarii moderne

Bucataria este inima locuintei tale si conform statisticilor locul inde iti petreci peste trei ani de viata. Bucataria traditionala folosita doar pentru a prepara si servi masa a deveni o notiune invechita pentru ca acum bucataria este folosita si ca spatiu de socializare sau de relaxare. Ne invitam prietenii in bucatarii la cafea, copiii isi fac temele la masa din bucatarie si este de asemenea si locul in care ne gasim refugiu pentru a purta o conversatie la telefon sau este locul in care citim o revista atunci cand savuram un ceai.

Modele bucatarii moderne - sfaturi utile

De aceea spatiul acesta ar trebui sa iti asigure confort si functionalitate, astfel incat bucataria sa fie o incapere in care totul se afla la indemana ta si te simti exact ca acasa.

Amenajarea bucatariilor mici reprezinta o provocare chiar si pentru cei care se ocupa de design interior. Este dificil sa iti amenajezi un spatiu care sa fie atat placut din punct de vedere vizual dar sa fie in acelasi timp si functional. Sunt mai multe trucuri care te ajuta sa faci ca o incapere mica sa para mult mai spatioasa si pe care poti sa le aplici cu succes in bucataria ta.

Amenajarea unei bucatarii mici de bloc este destul de restrictiva in privinta paletei de culori pe care poti sa o alegi. Cele mai potrivite sunt nuantele deschise, care maresc optic spatiul si care se valorifica prin lumina naturala. Alege o faianta alba, gri, bej sau roz pal si incearca sa mentii o coerenta cromatica in bucatarie. Daca vrei sa faci un contrast puternic pot sa varuiesti peretii foarte indepartati de usa cu o culoare mai inchisa cum este bleumarin si gri petrol si vei da impresia de profunzime casei tale.

Acesta sunt doar cateva caracteristici ale unei bucatarii moderne si iti recomandam sa intri in categoria noastra de mobila pentru bucatarie si sa vezi toate modelele de bucatarii de cea mai buna calitate.

Daca nu gasesti modelul preferat ne poti contacta si te vom ajuta cu sugestii.
Newsletter