Acasa > Utile> Modele de bucatarii moderne

Modele de bucatarii moderne

Daca ai o bucatarie mica de bloc mobila ideala este cea multifunctionala si compacta unde spatiile de depozitare sunt configurate in mod inteligent si care nu ocupa mult spatiu. De aceea se recomanda sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi catre astfel de piese de mobilier de bucatarie, foarte usoare dar de o calitate superioara care iti ofera spatiului un aspect ordonat si aerisit.

Modele de bucatarii moderne - sfaturi utile

Gandeste-te in avans cand vine vorba despre designul din bucataria ta inclusiv directia si modul in care usile de la dulapuri se deschid astfel incat sa poti salva mai mult spatiu.

Daca vrei sa maschezi forma bucatariei tale alege un modle in forma de L. Acesta iti ofera functionalitatea de care vei avea nevoie fara sa ocupe foarte mult spatiu sibucataria pare mult mai lata. Un truc util este sa alegi dulapuri cu geamuri si usi. Acestea reflecta lumina in asa fel incat sa mareasca incaperea din punct de vedere optic si sa ii dea un aer mai luminos. Arunca o privire printre toate aceste idei de amenajare a unei bucatarii inguste si vei gasi ceva care sa se potriveasca cu gusturile tale.

Amenajarea unei bucatarii mici pe balcon este o solutie creativa perfecta pentru toti cei care locuiesc in apartamente nu foarte mari si vor sa utilizeze fiecare metru patrat cat mai inteligent. Exista mai multe avantaje dar si o serie de dezavantaje pentru amenajarea bucatariei pe balcon, asa ca inainte de a incepe proiectul tau de design este bine sa analizezi cu grija argumentele contra si pro.

In primul rand stilul acesta de amenajare este recomandat in special atunci cand balconul este in continuarea bucatariei. Asa iti este mult mai usor sa tragi teava de apa si gazele pentru aragaz. Insa va trebui sa iei in calcul cat de functionala este o asemenea bucatarie si daca este necesar sa dai jos peretii despartitori.

 
Newsletter