Acasa > Utile> Parchet incalzire pardoseala

Parchet incalzire pardoseala

Incalzirea prin podea reste una din cele mai ingenioase solutii foarte inovatoare si foarte eficiente pentur a putea obtine un mediu confortabil din punct de vedere termic in casa sau la birou. Sistemul acesta de incalzire este o alegere foarte des intalnita in locuintele romanilor datorita tuturor avantajelor pe care le ofera printre care cel mai important ar fi cel ca incalzeste interiorul rapid si uniform.

Parchet incalzire pardoseala - sfaturi utile

Astfel, adoptarea unui sistem de incalzire cu performante crescute ajuta la generarea unui mediu inconjurator mai curat si mult mai sanatos pentru toata lumea. Un sistem radiant de incalzire pe baza de agent termic prin podea reprezinta modul cel mai bun si mai eficient din punct de vedere energetic de a distribui foarte bine caldura in interiorul unei cladiri. Temperaturile foarte scazute ale agentului termic folosit iti pemite sa obtii eficienta optima a sursei de caldura. Nu mai punem la socoteaza faptul ca toata instalatia este invizibila cea ce iti da libertate pentur alegerea oricarui stil de arhitectura.

Un principal avantaj al acestui sistem de incalzire este reprezentat de caldura care se distribuie uniform in intreaga casa si se obtine astfel cea mai mare eficienta in incalzire. Nu sunt motive pentur a putea alege o solutie de racire sau de incalzire. O investitie initiala mai mare decat pentru sistemele de incalzire confentionale este recuperata de mai multe ori in perioada de viata a cladirii tocmai pentru simplu fapt ca se obtine un consum foarte mic de energie.

Dezavantajele pe care le au sistemele de incalzire prin podea consta in faptul ca schimbarea locului mobilierului se face mai greu iar instalatia de incalzire in podea sa nu treaca pe sub ea. Nevoia de a izola mai bine cladirea apare atunci cand trebuie sa alegi o astfel de incalzire.
Newsletter