Acasa > Utile> Parchet masiv Bucuresti

Parchet masiv Bucuresti

Cumpararea unei podele de parchet reprezinta o decizie importanta si o investitie considerabila. Pentru a alege tipul de podea care ti se potriveste trebuie sa tii cont de nevoile pe care le ai dar si de preferintele de design, de specia de lemn si de durabilitatea tehnologiilor si intretinerea podelei.

Acorda-ti timp si compara inainte de a alege tipul de parchet pe care il vrei, luand in calcul ca este o decizie pe termen lung. Gandeste-te cum vrei sa se simta casa ta si evita imitatiile cum este parchetul limitat. Iubeste naturalul pentru caldura si pentru frumusetea sa clasica.

Parchet masiv Bucuresti - sfaturi utile

Parchetul de lemn masiv ofera numeroase avantaje. Este frumos, natural, cald si usor de intretinut. Fiind cel mai gros parchet facut 100% din lemn. Acesta poate sa reziste zeci de ani in momentul in care este ingrijit corespunzator si creeaza un mediu sanatos minimizand totodata si riscul la alergii la praf. Trebuie sa tii cont si de faptul ca lemnul masiv se dilata si se contracta in functie de modificarile de umiditate din locuinta.

De aceea in momentul montajului se va lasa un spatiu intre perete si lemn care se va camufla prin aplicarea unei plinte. Este parchetul cu cel mai bun raport calitate pret. Disponibil in multe stiluri si cu o mare varietate de culori, parchetul din lemn masiv de la noi poate sa completeze orice décor, de la dormitoare, birouri, camere de zi sau pentru copii.

La noi, comercializam parchet stratificat de cea mai buna calitate si la un pret absolut rezonabil. Produs din doua sau din trei straturi de lemn presate si lipite parchetul stratificat nu este deloc afectat de modificarile de umiditate din casa si se poate monta in incaperile de la subsol.

Acest tip de parchet este mai stabil decat oricare alt tip de parchet si placile pot sa fie lipide direct pe beton peste un substrat acustic sau se monteaza peste sistemele de incalzire cu agent termic.

 
Newsletter