Acasa > Utile> Parchet nuc

Parchet nuc

Atunci cand cumperi, construiesti si renovezi o casa sau un apartament, pardoseala este unul din cele mai discutate subiecte. Orice idee de design interior trebuie sa inceapa de la amenajarea podelelor pentru ca acesta joaca un rol esential in perceptia vizuala a unei incaperi si fiecare tip de incapere are unele cerintele pentru podelele sale.

Parchet nuc - sfaturi utile

Trebuie sa tii cont de mai multe aspecte pentru a te bucura de un parchet cat mai trainic si frumos si mai jos va prezentam o serie de sfaturi de la specialisti.

La ora actuala podelele sunt mult mai ample si include o serie de materiale, texturi, forme si culori. Un parchet de lemn masiv va rezista o viata si inca una. Parchetul de lemn masiv poate sa fie slefuit o data la patru ani. Tipul acesta de parchet chiar daca este foarte scump merita banii pentru ca pe langa faptul ca este foarte rezistent si nu este greu de intertinut, parchetul din lemn masiv ofera locuintei dumneavoastra un plus de valoare.

Gama  poate incepe de la parchetul fabricat din lemn, din mesteacan, din cires, din stejar sau din nuc si se termina cu esentele exotive. Parchetul de lemn masiv are nevoie de specialisti care sa il monteze fara cusur si sa il slefuiasca ulterior si va lacui. Daca vrei sa optezi pentru o podea ceva mai ecologica atunci specialistii iti recomanda parchetul din bamus si cel facut din lemn de stejar de pluta, amebele tipuri de parchet fiind finisate, durabile si rezistente.

In legatura cu parchetul laminat acesta este un tip de parchet foarte des utilizat in Romania. Pretul parchetului laminat este cel mai mic pentru ca nu este un lemn natural. Parchetul acesta este perfect pentru dormitoarele, camerele de zi si holurile unei case. Pentur a isi mentine farmecul sau natural parchetul ar trebui sa fie perfect ingrijit.

 
Newsletter