Acasa > Utile> Parchet nuc Bucuresti

Parchet nuc Bucuresti

Daca alegi un parchet laminat mai inchid la culoare, vopsesti peretii intr-o nuanta deschisa si optezi pentru un moblier luminos. Acelasi aspect placut il poti obtine si prin contrastul existent intre un parchet de culoare inchisa si un covor cu nuante deschise si vesele sau pastelate. Incaperile intunecoase care nu vor beneficia de lumina naturala daca au un parchet foarte inchis la culoare.

Parchet nuc Bucuresti - sfaturi utile

In plus, trebuie sa tii cont si de dimensiunea camerei in momentul in care iti alegi parchetul si sa faci astfel incat spatiul sa para mai mic sau mai mare, dupa caz. Iti recomandam sa cauti nuante ale parchetului similare cu ale mobilei si usilor sau sa gasesti nuante contrastante care sa te ajute ca creezi un efect interesant.

De asemenea, usile si parchetul sunt ar trebui sa aiba o nuanta cat mai prietenoasa. Atunci cand acesta sunt prea inchise sau prea deschise efectul nu va fi de fiecare data cel pozitiv si vei avea nevoie sa aduci o nota interesanta prin decoratiuni si accesorii.

Parchetul din lemn de nuc se dovedeste a fi cea mai buna idee atunci cand vrei sa obtii un interior cat mai natural si cat mai interesant. Fibrele naturale ale lemnului vor crea efectul acela unic pe care ti-l doresti pentru interioarele tale.

In plus, alegand un parchet natural vei avea in interior acea caldura specifica naturii. Parchetul din lemn de nuc este potrivit pentru orice tip de design interior, indiferent ca este vorba despre stilul clasic, minimalist sau chiar industrial.

Daca vorbim despre un stil e amenajare interioara traditional, atunci parchetul din lemn de nuc este cea mai buna solutie pentru tine. Totodata, recomandarea noastra este sa alegi un parchet care sa reziste cat mai bine traficului zilnic si stresului la care este supus, iar parchetul din lemn de nuc este cea mai buna solutie.

Daca fibra nucul nu iti place si vrei ceva natural dar putin mai bland, iti recomandam parchetul din stejar care se va dovedi la fel de bun ca si cel din nuc.
Newsletter