Acasa > Utile> Parchet stejar Bucuresti

Parchet stejar Bucuresti

Daca te intrebi care este diferenta dintre parchet stratificat si parchet masiv iti vom oferi in cele ce urmeaza toate detaliile de care ai nevoie. Parchetul clasic este facut dintr-o singura bucata de lemn si placile care se obtin pot sa aiba grosimi intre 9 si 23 mm.

Parchet stejar Bucuresti - sfaturi utile

Parchetul stratificat este facut din mai multe straturi de lemn care sunt dispuse incrucisat. Lucrul acesta ii creste rezistenta si ii da o mai buna stabilitate reducand miscarea naturala a lemnului cu pana la 70 la suta. Pentru a instala cele doua tipuri de parchet va fi nevoie de un suport cat mai plan si cat mai drept, uscat si curat.

Montajul parchetului clasic are nevoie de adeziv si se asteapta cateva zile pentru a se usca dupa care se lacuieste. Parchetul stratificat Tarkett nu are nevoie de adeziv pentru a fi montat si beneficiaza de un sistem T lock care ii asigura cele mai stranse imbinari si rezistenta. Totul este aproape insesizabil si in lus, placile vin la pachet cu lac ecologic din fabrica.

Faptul ca este vorba despre un material frumos si cald, dar dur in acelasi timp face ca parchetul sa fie potrivit in casa. De asemenea ofera personalitate spatiului deoarece in functie de partea folosita din copac capata o serie de aspecte si trasaturi unice.

Ai posibilitatea sa optezi pentru placi elegante cu tonuri deschise si un design al lemnului cat mai temperat sa ai si posibilitatea de a merge pe variante mult mai atractive cu diferite combinatii de culori si dungi.

Atunci cand mergi pe ideea unui design minimalist in spatiu, utilizand culori neutre si calde propunerea noastra este sa fii creativ la nivel de pardoseala si sa alegi un parchet de stejar rosu american. Nuantele sale de maroniu, rosu si roz dau o nota speciala camerei. Pentru interioarele albe alege o nuanta deschisa la parchet si un design al fibrelor calm asa cum este si modelul.
Newsletter