Acasa > Utile> Parchet stratificat Bucuresti

Parchet stratificat Bucuresti

Atunci cand vrei sa gasesti cea mai buna solutie pentru parchet pentru casa ta atunci o foarte una alegere este o varianta de parchet triplustratificat. Acs tip de parchet este cea mai buna solutie si este perfect pentru casa si in zonele cu trafic intens. Mai mult daca mergi pe varianta triplustratificat atunci poti sa il folosesti cu incredere si in zonele umede ale casei in baie, bucatarie sau in zona cu trafic intens cum e holul.

Parchet stratificat Bucuresti - avantaje

Nu cred ca exista materiale mai placute, mai calde si mai umane decat lemnul si in casa lemnul este esential. Niciodata nu exista prea mult lemn in casa si niciodata nu este o investitie foarte mare atunci cand vine vorba despre alegerea parchetului.

Daca discutam despre proprietatile si despre avantajele pe care le aduce orice varianta de parchet triplustratificat e necesar de spus ca acesta este cel mai rezistent, face fata cu succes tuturor variatiilor de umiditate ambientala, are risc redus de umflare in cazul unor inundatii si un aspect extrem de placut. In plus este si foarte rezistent la zgarieturi si are un aspect extrem de elegant.

Toate tipurile de parchet stratificatsunt realizate prin suprapunerea mai multor lame e lemn lipite si presate la cald. La final este lacuit. Lemnul utilizat la fabricarea variantelor si la diverse tipuri de parchet este stejarul, frasinul si mesteacanul dar si nucul, iroko si wenghe. Statistic vorbin cel mai bun lemn de parchet este cel cu culori deschise si cu placi care au dimensiuni mari.

Nu in ultimul rand acest tip de parchet este usor de montat, dar trebuie acordata atentie maxima la stratul de suport, care nu trebuie sa prezinte denivelari mai mari de trei milimetri, sa fie curat şsi uscat. De asemenea, trebuie lasat un spatiu de dilatatie.
Newsletter