Acasa > Utile> Sapa autonivelanta pret

Sapa autonivelanta pret

Indiferent daca instalati placi ceramice, placi laminate sau covoare, sapa autonivelanta este o solutie excelenta pentru podelele si mai ales pentru podelele grosiere, neuniforme care sunt putin in afara nivelului. Sapa autonivelanta este usor de manevrat si nu necesita o multime de instrumente fanteziste sau ani de formare insa ai nevoie de ceva dexteritate.  Trebuie sa lucrezi repede. Iti  vom explica procesul pas cu pas pentru a obtine un substrat perfect plat si nivelat, care este neted ca sticla. 

Sapa autonivelanta pret - sfaturi utile

Sapa autonivelanta este o alegere excelenta in orice podea cu gresie, dar este cea mai buna alegere absoluta atunci cand se monteaza parchet pe un sistem de incalzire in pardoseala. Placa de ciment nu va functiona si daca alegi sa asezi un strat mortar dureaza mai mult, este mai greu sa obtii o suprafata uniforma, iar procesul de spacluire poate deteriora cablurile de incalzire sau covorasele. Iata cateva sfaturi pentru a lucra cu sapa autonivelanta. 

Curata podeaua 

Indeparteaza cu grija si aspira intreaga podea. Podeaua trebuie sa fie pregatita si vei dori ca grundul sa se inmoaie in podea, nu murdaria si praful asezat deasupra acesteia.

 Sigilati toate gaurile din podea atunci cand montati deasupra incalzirii prin pardoseala. Nivelatorul se va scurge chiar si prin gaurile foarte mici, asa ca fiti atenti. O alegere buna pentru umplerea acestor gauri si crapaturi este sapa autonivelanta care se va aseza si monta perfect. 

Sapa autonivelanta este cea mai buna solutie pentru tine in momentul in care vrei sa termini repede treaba. Recomandarea noastra este ca de fiecare data sa lucrezi cu cele mai bune produse si atunci cand simti ca nu ai completenta necesara sa lasi un profesionist sa se ocupe de montare.
Newsletter