Acasa > Utile> Scaune sufragerie

Scaune sufragerie

Sufragerile vin in toate formele si dimensiunile – cu colturi ocazionale pentru micul dejun, spatii cu mese mari sau alte modele specifice unor case mai mici. Dar cel mai important element dintr-un spatiu de luat masa este scaunul. Este inaltimea potrivita pentru masa? Este confortabil pentru tipul de activitate pe care vreti sa o faceti? Este materialul durabil? Exista o multime de intrebari  la care ar fi bine sa puteti raspunde inainte de a alege scaunul potrivit si suntem aici pentru a te calauzi in acest proces. 

Alegerea scaunului potrivit pentru masa 

Masurarea este o sarcina cruciala atunci cand faceti cumparaturi pentru mobilier, mai ales cand vine vorba de scaune. Inaltimea standard a scaunului este de 18 inchi si o inaltime standard a mesei este de 30 de inci. 

Cand masurati, asigurati-va ca luati in considerare inaltimea mesei si partea care leaga blatul de picioare. Nu toate mesele au una insa vei dori sa te asiguri ca ai suficient spatiu pentru genunchi! 

Odata ce ai ales scaunele de inaltime corecta, va trebui sa determini cate scaune pot incapea in jurul mesei. Lasa 24 de centimetri intre scauna. 

Exista o multime de factori care te pot ajuta sa determini ce scuane iti trebuie si ambele au avantajele lor. Poti opta pentru materiale usor de sters deci nu trebuie sa iti facu griji pentru intretinere. Un scaun care nu este tapitat este, de obicei, mai ingust si mai usor de montat in jurul unei mese mai mici. Dar daca iti place sa dai petreceri poti alege ceva tapitat, care va fi mai confortabil.

Un fotoliu tapitat este cu siguranta cea mai confortabila optiune daca aveti o masa mare sau o camera cu dimensiuni generoase. 

Daca va place un aspect mixt va trebui sa ganditi strategic despre finisaje. Vreti sa se completeze reciproc, dar nu sa se potriveasca perfect. Ganditi-va la incorporarea atat a unui element consistent cat si a unui element contrastant. Contrastul face ca spatiul sa fie mai interesant si mai modern.

 
Newsletter