Acasa > Usi>Usi de interior>Usa de interior Avio

Usa de interior Avio

Nou

Creata pentru cerintele obisnuite, colectia Avio prezinta un minimalism sobru dar si delicat: o infuzie de functionalitate si stil. Colectia este propusa intr-o noua versiune cu detalii noi menita sa satisfaca dorința unui public care iubeste imbinarea stilului cu comfortul.

Mai multe detalii

Mai multe informatii

O colectie impecabila, cu o filosofie minimalista, imbogatita cu o balama pivotanta si un finisaj orizontal poros, un detaliu care ofera usii un aspect mai elegant.Aceasta colectie de usi laminate, marca Gidea se produce pe baza finisajului ELM, in variantele de culori precum gheata, gri sau variatele nuantei nisip.

Gidea. Cercetare, inovare, calitate: caracteristici imperative pentru o companie tanara si dinamica, care s-a afirmat rapid cu linia sa de productie. Gidea are o unitate de 40.000 de metri patrati si este sucursala grupului Garofoli care vizeaza un grup tanar de piata ce isi propune sa raspunda nevoilor calitative si estetice. Oferta Gidea modifica si modernizeaza conceptul de usa, transformand simpla separare a unei camere in elemente dinamice de decor interior.

Grupul Garofoli este unul din liderii mondiali in proiectarea, constructia si vanzarea de usi de interior si este specializat in mod deosebit pe usi din lemn masiv.Grupul, condus de fondatorul Fernando Garfoli, este pozitionat la cel mai inalt nivel al pietei de referinta. De la usile clasice din lemn masiv la produse cu design din aluminiu, grupul Garofoli satisface cerintele unei piete sofisticate in crestere, folosind criterii in conformitate cu ultimile noutati in design-ul interior.

30 alte produse din aceeași categorie:



Newsletter