Acasa > Usi>Usi de interior>Usa de interior Gabilia

Usa de interior Gabilia

Nou

Gabilia, o usa eleganta cu un caracter hotarat, parte dintr-o colectie care imbina functionalitatea si atentia la detalii cu combinatia originala a celor doua finisaje propuse: lacuit poros si finisaj lacuit lucios. Alternarea originala dintre cele doua suprafete diferite de pe fiecare usa ofera modelelor un caracter puternic, dar extrem de elegant.

Mai multe detalii

Mai multe informatii

Liniile marcate puternic si combinatiile neobisnuite de materiale realizeaza un echilibru rafinat intr-o colectie de usi care functioneaza impecabil. Atentia la detalii, combinata cu o operare mecanica perfecta, care a fost intotdeauna tipica pentru usile Garofoli, de la balamalele montate in perete, la blocarea magnetica standard, fac din Gabilia un dispozitiv esential, cu o fixare concreta, perfect pentru a adauga valoare si personalitate oricarui tip de interior.

Grupul Garofoli este unul din liderii mondiali in proiectarea, constructia si vanzarea de usi de interior si este specializat in mod deosebit pe usi din lemn masiv.Grupul, condus de fondatorul Fernando Garfoli, este pozitionat la cel mai inalt nivel al pietei de referinta. De la usile clasice din lemn masiv la produse cu design din aluminiu, grupul Garofoli satisface cerintele unei piete sofisticate in crestere, folosind criterii in conformitate cu ultimile noutati in design-ul interior.

30 alte produse din aceeași categorie:



Newsletter